UTM : malas dengan cara bergaya

Thursday, September 15, 2011

assalamualaikum

Yes, saya sudah berada di UTM, dah lama actually.Tapi malas gila nak bukak dashboard blog ni dan tekan button pensil. Oh ilham, di mana kau? *sambil petik gitar* Harini kelas start awal gilaaaa. Pukul 8 dan sejujurnya, aku menggigil skala ritcher 7 masa dan lepas mandi. wuu Sejuk kot! Kat umah salu mandi air panas, mandi lambat pulak tu. Ok kantoi sikit.

Alaaa biasa la tu. 2 3 minggu lagi dah tak gigil la kot. .Kira bagus la tu aku gi kelas, ade jugak yang tak pergi. Ekhem, HASMIRA RAMZAN sila terasa. mwahahaha! Tapi takpe, lecturer cool. Walaupun dia suka tanya soalan dalam kelas yang setiap satunya takde sapa nak tolong jawabkan, dia masih cool. Dan! Suara dia cam Yusuf Haslam la weh!!! Perrhhh retis! Macam tengok cerita 80an pulak kelas RC tadi. kahkah

Esok jumpa dia lagi. Ade sesiapa nak sign? *lawak tak jadi* Lecturer hydro aku bagi homework. Suruh buat diagram pasal Hydrologic Process, something like that. Aku rasa macam nak hantar hasil google aku je. Tapi di sebabkan aku selalu bersemangat hangat-hangat tahi ayam, aku telah mengunnakan generic skill dalam bidang photoshop untuk menghasilkan sebuah karya hydrologic process yang agung. Namun, di sebabkan tahi ayam hanya sebentar hangatnya, jadi master piece aku pun, tak berapa nak master sangat lah. Sekadar menconteng orang lidi di meja sekolah.


Kahkahkahkahkah Description ape jadah pun takde. 
Whatthefishandchips! hahahaha 
Pemalas yang comel betul la aku ni. Ekhem *kenyit kenyit mata*

You Might Also Like

4 ♪♬♪♪♬ Comments

  1. wtf lupa nak buat plak

    ReplyDelete
  2. untunglaa dah ada asimen.. hahaha ;p

    ReplyDelete
  3. pokcik: klu ko lecturer aku ko nak bg 10/10 x? ekeke

    anon: kahkahkahkahkah!

    zarip: jeles? ekhem

    ReplyDelete

Tell me what you think about this post